De Marlin+ e-mtb onthuld: Trek's bestseller krijgt een Bosch-upgrade

Trek presenteert de elektrische versie van hun best verkochte mountainbike: de Marlin+. Deze nieuwe e-mtb is een naadloze integratie van de bekende Marlin met de geavanceerde technologie van Bosch.

Trek Marlin+
De allround elektrische hardtail mountainbike: Marlin+

Deze e-mtb, gebaseerd op de vertrouwde Marlin, beschikt over een intuïtieve Bosch-motor die een stille en aangename trapondersteuning biedt op verschillende terreinen, van kronkelende singletracks tot de stadswegen. Het is niet alleen een veelzijdige elektrische mountainbike, maar ook een die beschikbaar is tegen een zeer concurrerende prijs.

Het hart van de Marlin+ is de nieuwe Bosch Active Line Plus middenmotor, met een koppel van 50 Nm, wat zorgt voor een zachte en betrouwbare trapondersteuning tot 25 km/u. Gekoppeld aan een geïntegreerde 400 Wh Bosch Compact Tube accu, kun je tot 4 uur rijplezier verwachten. En met de optionele Bosch 250 Wh PowerMore range extender kun je nog eens 60% extra rijtijd toevoegen.

Trek Marlin

Trek Marlin

Met gebruiksvriendelijkheid in gedachten is de Marlin+ uitgerust met een Bosch Purion 200 display, dat in één oogopslag de belangrijkste ritinformatie laat zien. Dankzij de AUTO-modus, past het motorvermogen zich automatisch aan, rekening houdend met de ondergrond, de rijomstandigheden en de input van de rijder. Dit maakt de rit nog vloeiender, zonder dat je constant aan de instellingen hoeft te denken.

Qua bouw beschikt de Marlin+ over een robuust Alpha Platinum aluminium frame, geïntegreerde motor en accu, en interne kabelgeleiding. Het heeft een voorvork van 120 mm (100 mm voor kleinere frames), hydraulische remmen, en brede 27,5/29x2,60" of 27,5/29x2,40" banden, afhankelijk van de framemaat. Plus, je kunt hem uitbreiden met accessoires zoals een bagagedrager, spatborden en een fietsstandaard.

De Marlin+ komt in twee versies: de Marlin+ 8 met RockShox Recon Silver voorvork, Shimano Deore M6100 12-speed aandrijving en een prijs van € 3.299. Daarnaast is er de Marlin+ 6, de budgetvriendelijkere versie met SR Suntour XCM 34 vork en een prijs van €2.799.

Marlin

Voor de avonturiers die een betrouwbare, veelzijdige, en betaalbare elektrische mountainbike zoeken, lijkt de nieuwe Trek Marlin+ de perfecte keuze. Je kunt deze nu vinden bij Trek-dealers in de Benelux of online via:

trekbikes.com/nl/nl_NL/marlin-plus/

Labels

LEES DIT HIERNA

New Bike Day bij het Canyon Factory Service Centre

De New Bike Day service is een leuke extra van Canyon voor nieuwe, maar ook terugkerende kopers van…

LEES VERDER

Vernieuwde Mountainbikeroute De Twee Valleien in Vlaanderen (BE)

Beschrijving van de route Deze pittige route slingert door het heuvelachtige landschap van de…

LEES VERDER

Magura presenteert de MT7 HC3 Special Edition voor een speciale prijs

De MT7 staat bekend om zijn maximale remkracht en stabiliteit op raceniveau. Al is het al jaren de…

LEES VERDER