LET OP! Geen links naar marktplaats of andere verkoopsites.

Bied hier je mountainbike, frame, onderdelen of wat maar met mountainbiken te maken heeft aan.
Gesloten
George
Reporter/Moderator
Reporter/Moderator
Berichten: 13779
Lid geworden op: wo 27 oktober 2004, 14:03
Contacteer:

vr 13 januari 2017, 14:04

Zoals al een tijdje te lezen is in de aangescherpte spelregels van het verkoopdeel mogen er geen links meer geplaatst worden naar andere sites zoals marktplaats en speurders. We hebben daar een paar redenen voor:

Ten eerste vinden we dat als je hier iets te koop aan wilt bieden je dat ook hier af moet handelen. Dat vinden we duidelijker en eerlijker dan wanneer het forum slechts gebruikt wordt om de aandacht te vestigen op een verkoop via een andere site.
Ten tweede vinden we, dat als je hier iets wilt verkopen, je daar best een klein beetje moeite voor mag doen. Het kwam steeds vaker voor dat er in een verkooptopic geen, of slechts minimale informatie stond en voor meer info werd doorverwezen naar een andere site. Dat is dus niet de bedoeling.
Ten derde zagen we steeds meer dat links naar andere sites meteen of na verloop van tijd niet meer werkten of niet meer actueel waren terwijl het item hier nog steeds aangeboden werd. Wederom niet de bedoeling.

Dit heeft geleid tot het besluit om linken of verwijzen naar externe verkoopsites in zijn geheel te verbieden. Als overgangsfase verwijderen we deze links uit verkooptopics maar in de toekomst zullen we de bewuste topics leeghalen en sluiten zoals we dat ook doen met andere topics die niet aan de regels voldoen. De complete spelregels voor het verkoopdeel lees je hier: http://www.mountainbike.nl/forum/viewto ... 0&t=112717

Namens het forumbeheer ; bedankt voor de medewerking :-q
Gesloten