Ad58 schreef: ↑di 6 augustus 2019, 14:00
Die wordt aan de kant als de BBQ aan gaat, anders overleeft hij het echt niet!
Ik pas de grootte van de vuurplaats aan met bakstenen. Die passen er heel mooi in en gaan ook flink wat hitte afgeven. Als we met zijn tweetjes zijn, een klein vuurplaatsje, anders blijf je houtskool aanslepen.
Nee OK dan ben ik gerustgesteld. Zou zonde zijn van zo'n mooie plantensoort.
Ad58 schreef: ↑di 6 augustus 2019, 16:15
Haha,dank je! Is een tropische plant, maar misschien ga ik hem wel proberen over te houden... Eens kijken of ik ergens ruimte heb nog...
Jaaa moet je doen. Zet je hem bij de CV of zo... hij is inmiddels wel wat warmte gewend lijkt mij.
Wiel-Maat schreef: ↑di 6 augustus 2019, 10:54
Pfoe Bowiex dat klinkt al als next level BBQ
Maar wel n leuke ‘uitdaging’ om zoiets goed klaar te maken.
BowieX snapt het. Ik heb een "European Outdoor Chef" - Suck it Weber!!. Daar zit een aantal hulpstukken bij om een warme en "koude" zone te creëren. Is een soort half open trechter om sappen op te vangen en in een bakje water onderin te laten uitkomen. Als je wil, stoom je je gerecht dus ook gaar.
De tijd van zwart, rauw en gauw ligt al een tijdje achter ons
Overigens doe ik "het" op een RVS Weber kloon die al 12 jaar zonder enige afdekking buiten staat.
Behalve de bouten en moeren nog geen spikkel roest.
BowieX snapt het. Ik heb een "European Outdoor Chef" - Suck it Weber!!. Daar zit een aantal hulpstukken bij om een warme en "koude" zone te creëren. Is een soort half open trechter om sappen op te vangen en in een bakje water onderin te laten uitkomen. Als je wil, stoom je je gerecht dus ook gaar.
De tijd van zwart, rauw en gauw ligt al een tijdje achter ons
Overigens doe ik "het" op een RVS Weber kloon die al 12 jaar zonder enige afdekking buiten staat.
Behalve de bouten en moeren nog geen spikkel roest.
Das dus in feite nog n 2e middelvinger naar Weber.
Ik ga binnenkort die rook functie es uitproberen van mijn unit. Wat zalm er in hangen bv. Of ooievaarskuiten. Die schijnen ook prima te smaken.
"carbon", de populaire benaming voor een vezelversterkte kunststof bestaande uit koolstofvezel ingebed in een thermohardende kunststof, populair voor lichte fietsframes
Bij een bbq zien mensen wél in dat het raar zou zijn om plastic te gebruiken
Ik BBQ altijd op carbon.
En dan te bedenken dat er gekken zijn die op een fiets van dat spul durven te rijden
Oh sorry, voor ik iemand beledig, ik bedoel koolstofvezels en een beetje lijm.
Alles dat werkelijk groots en inspirerend is, is gecreëerd door een individu dat kon werken in vrijheid.’ ( Albert Einstein) Zoals de wind waait ga ik niet mee (Loesje)