Rokform beschermhoes voor je Smarthphone

Rokform brengt zijn Crystal en Rugged iPhone en Samsung telefoonhoesjes uit in de Benelux. Deze versterkte cases bieden de mogelijkheid om je smartphone veilig op het stuur van je fiets te bevestigen met het unieke draaislotsysteem.

Naast het Rokform draaislotsysteem zit er ook een verwijderbare magneet in de hoesjes als alternatief om de telefoon te monteren.

De twee hoesjes zijn geschikt voor de iPhone 7/8 (plus), iPhone X en de Galaxy S8/S9 (+). Beide cases zijn schokbestendig met een beschermende buitenlaag van polycarbonaat en verstevigde hoeken. Ze bieden rondom bescherming met een slank ontwerp. Ondanks het draaislotsysteem steekt er niks uit en kun je hem makkelijk op je fiets mount draaien.
In de verpakking zit verder nog een aluminium Car Mount om de case magnetisch op de ventilator in de auto te bevestigen en een veilige en super handige neodymium magneet die uit het hoesje te verwijderen is.
Daarnaast brengen ze de Rokform Universal Phone Adapter uit in de Benelux voor €19,99. Dit is dé perfecte montageoplossing voor iedere telefoon. Dus ook als je geen Rokform hoesje hebt kun je toch gebruik maken van het draaislotsysteem en de handige magneet.

Om de cases vast te maken op je fiets heb je de keuze uit drie verschillende mounts voor op je fiets. De Pro Series Bike Mount (€54,99) is vederlicht en weegt slechts 64 gram. De PRO-LITE Bike Mount (€44,99) monteer je simpel op de stuurpen en is zelfs nog iets lichter. Met de derde optie, de Sport Series Handlebar Mount (€29,99), wissel je eenvoudig de mount van fiets. Ideaal voor als je meerdere fietsen hebt waarop je een case gebruikt.

Alle Crystal en Rugged cases van Rokform zijn nu te koop voor €44,99 bij o.a. appelhoes.nl, mantel.com, futurumshop.nl en 12gobiking.nl

Over Rokform:
Het Californische merk Rokform uit Orange County is opgericht door veteranen uit de krachtsport met een bijzondere passie voor functionele technologie. Dit zorgt er voor dat het merk voornamelijk gebruik maakt van high-tech materialen en productiemethoden die je normaal alleen maar tegenkomt in de luchtvaart en topklasse racevoertuigen. Naast oplossingen voor op de fiets heeft Rokform een breed assortiment accessoires die ook in de auto of op de motor voorzien in een enorm gemak.

Kijk voor meer verkoop informatie in de Benelux op www.dedigitalesporter.nl

LEES DIT HIERNA

Canyon onthult de nieuwe Grizl:ON, met de honger naar avontuur

Of je nu op zoek bent naar een capabele en boeiende rit door het ruige land of een functioneel…

LEES VERDER

Leenders Fietsen in Hengelo opent met totaal vernieuwd concept

Meer dan een winkel, een ervaring Het bekende Experience Center aan de Pasmaatweg heeft een…

LEES VERDER

Op pad met de Mokwheel Basalt

Zodra de doos op de redactie binnenkomt valt weer op hoe gewichtig deze zijn en dat je niet even…

LEES VERDER