2moso brengt Wahoo Fitness, 4iiii en Rokform naar Bike MOTION

Het fietsseizoen in de Benelux begint natuurlijk bij Bike MOTION in Utrecht. Om de het fietsseizoen zo vloeiend mogelijk te laten overgaan van binnen naar buiten brengt 4iiii zijn vermogensmeters mee. Rokform zorgt dat je goed voorbereid bent voor het appverbod op de fiets dat op 1 juli ingaat en Wahoo Fitness is natuurlijk aanwezig met de mooiste trainers fietscomputers.

Komt dat zien in Hal 11 bij stand D040

4iiii
Tijdens het winterseizoen trainen veel fietsers op een van de Wahoo KICKR’s om zich optimaal voor te bereiden op het komende seizoen. Als het weer dan eindelijk lekker genoeg is om naar buiten te kunnen missen ze vaak iets dat op de trainer zit, maar dus ontbreekt op hun racefiets: een vermogensmeter.

Want als je dan tijdens de winter je FTP nauwkeurig hebt bepaald en omhoog gebracht hebt, dan wil je daar natuurlijk ook op de weg van profiteren en dus kunnen zien hoeveel watt je wegtrapt. Daarom komt 4iiii met de Precision en de Podiiiium. Twee relatief goedkope oplossingen om je vermogen te meten tijdens je ritten.

Rokform
de veiligste manier om je smartphone op je fiets te bevestigen
Vanaf komende zomer zal het niet meer toegestaan zijn om met je smartphone in de hand op de fiets te zitten. Dat je niet meer met je vrienden mag appen tijdens het fietsen is logisch, maar hoe ga je je geleverde vermogen in de gaten houden of je weg vinden in een nieuwe stad?

Naast dat dit de veiligste manier is om je smartphone op je stuur te bevestigen, beschermen de handige cases ook je telefoon. Met de verwijderbare magneet in de hoesjes bieden deze ook een alternatief om de telefoon ergens aan vast te maken.
De cases zijn geschikt voor de iPhone 7/8 (plus), iPhone X(s) (Max), XR en de Galaxy S8/S9 (+) en zijn schokbestendig met een beschermende buitenlaag van polycarbonaat en verstevigde hoeken. Ze bieden rondom bescherming met een slank ontwerp. Verder zijn er drie verschillende manier om hem op je fiets vast te zetten, dus voor iedereen is er wel een geschikte oplossing om veiliger op de fiets te navigeren.

Koop een Rokform case voor iPhone of Samsung en ontvang GRATIS de Bike Handlebar Mount t.w.v. €24,99! *

Wahoo Fitness
Ook Wahoo Finess is uiteraard aanwezig op stand D040 in hal 11 met de bekende trainers en fietscomputers. Test de nieuwe KICKR CLIMB om je klimspieren te verbeteren en de HEADWIND die je slim koel houdt tijdens je training.

Het is Koers op Twitter: Ga je naar de @BikeMOTIONBLX op vrijdag 1 maart? Zorg dan dat je om 20:00 uur bij de Wahoo-stand bent. Een van onze rideleaders zal live de HiK social ride op @GoZwift aansturen met commentaar van @gasolinebrother. #wahooligan #zwiftparty

Voor meer informatie klik je op:
www.dedigitalesporter.nl

LEES DIT HIERNA

Op pad met de Pirelli Cinturato Gravel H

Bij het uitpakken valt dan ook op waarom het een H band is. Lage blokken en een snel profiel met…

LEES VERDER

Ebiken met de Fiido C21 Egravel Bike

Over dat licht kunnen we meteen een goed oordeel vellen. Nu is de C21 natuurlijk te groot voor onze…

LEES VERDER

Een kleurengala met Wolf Tooth Waveform, Echo & Spacers

Voor een van onze bikes gaan we dan ook op pad met de Wolf Tooth Waveform pedalen, Echo handvatten…

LEES VERDER