Ready to rock the gravel met de SKS Speedrocker

De SKS Speedrocker is specifiek ontwikkeld voor gravelbikes, sportieve cyclocrossers en racefietsen met (bredere) banden van 32 tot 42 mm. Tevens heeft de speedrocker een nominatie gekregen voor een Bike Motion Award.

SKS Speedrocker

De SPEEDROCKER spatborden zijn ‘Made in Germany’ en vallen op met een extreem hoge stabiliteit tijdens de ruigste tracks.
De spatborden beschermen daarbij optimaal onder alle weersomstandigheden. Dat is te danken aan de dubbele spoilerfunctie in het voorspatbord.
De eerste spoiler vangt splashwater en modder tussen voorvork en voorwiel op en geleidt het naar beneden, waar het door het draaien van het wiel op de banden belandt.
De tweede spoiler vangt het water op voordat het in je gezicht kan spatten. Gevolg: een droge berijder met een schoon gezicht.

Het achterspatbord is telescopisch te verlengen en zorgt altijd voor een perfecte bescherming van je fiets rondom de zitbuis. De Speedrocker wordt stevig op zijn plaats gehouden door een nieuw bevestigingssysteem met rubber banden, geschikt voor vrijwel elk type frame. Doordacht zijn de praktische uitsparingen voor remleidingen en versnellingskabels. In de Speedrocker is ook het ESC Vario Safety System doorontwikkeld, waar bij de sterke maar toch lichte bevestigingsbeugels van zwart geanodiseerd aluminium over het spatbord heen lopen, beschermd door een afdekplaatje. Dit ziet er niet alleen erg fraai uit maar zorgt ook voor extra ruimte tussen spatbord en band.

Adviesprijs voor set: 49,99 euro.

Bike Motion Award nominatie voor Speedrocker

De nieuwe Speedrocker van SKS Germany heeft een nominatie gekregen voor een Bike Motion Award.
Consumenten kunnen stemmen via: http://bikemotionawards.nl/stem/
Na registratie ontvangt men een link waarop één keer per link gestemd kan worden

LEES DIT HIERNA

Een kleurengala met Wolf Tooth Waveform, Echo & Spacers

Voor een van onze bikes gaan we dan ook op pad met de Wolf Tooth Waveform pedalen, Echo handvatten…

LEES VERDER

Canyon onthult de nieuwe Grizl:ON, met de honger naar avontuur

Of je nu op zoek bent naar een capabele en boeiende rit door het ruige land of een functioneel…

LEES VERDER

Leenders Fietsen in Hengelo opent met totaal vernieuwd concept

Meer dan een winkel, een ervaring Het bekende Experience Center aan de Pasmaatweg heeft een…

LEES VERDER