Speeddaten met Mantel

De Arnhemse fietsenwinkel Mantel is één van de populairste fietsenwinkels van Nederland. Naast de winkels en de webshop groeit ook het peloton van medewerkers flink door. Om nieuw personeel voor de klantenservice te werven wordt er donderdag 24 maart een speeddate evenement georganiseerd waar iedereen welkom is. 

Mantel

“Wij worden enthousiast van positieve, servicegerichte en leergierige mensen!”, laat Chris van Denderen, Recruiter van Mantel, weten. “Om medewerker van onze klantenservice te worden hoef je geen motivatiebrief te sturen. Wij ontmoeten mensen liever in persoon om te zien of er een wederzijdse klik is.” Het speeddate evenement op donderdag 24 maart is een ludieke en efficiënte manier van werven. 

Werken in een hecht team

Tijdens de speeddate kan direct de sfeer op de werkvloer geproefd worden. De beste service voor zowel klanten als collega’s staat op nummer 1. Klantenservice Teamhoofd Roos Pijnenburg vindt het belangrijk veel energie te steken in haar team. “Wat willen mijn mensen leren? Wat gaat goed? Hoe kunnen ze hun kennis delen met anderen? Op die manier probeer ik via de kracht van het individu het hele team nog sterker te maken.”

 

Iedereen is welkom

Iedereen mag zich aanmelden voor de speeddate. “Als er een match is krijgt de deelnemer binnen een week een voorstel van ons”, laat Recruiter Chris weten. “Fietsgek of niet, alle nieuwe collega’s worden klaargestoomd met een leerzaam inwerktraject van twee weken voordat de headset opgezet wordt.” 

Kennis delen 

Bij de klantenservice van Mantel begint het hele team elke dag met een dagstart, waar geëvalueerd wordt en de nieuwste fiets-feitjes besproken worden. Zo blijft iedereen up-to-date. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid om kennis bij te spijkeren door middel van interne trainingen, “er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling”, laat Teamhoofd Roos weten. “Twijfel niet en meld je aan voor de speeddate! Wie weet loop (of fiets) jij dezelfde dag nog met een nieuwe baan de deur uit!” 

Samenwerking met het WerkgeversServicepunt 

Ook het WerkgeversServicepunt Midden-Gelderland is enthousiast over het evenement en draagt een steentje bij aan de werving. Mantel en het WSP werken al een aantal jaar samen met de focus op inclusief ondernemen. Door samen het werkproces goed in te richten en de begeleiding op orde te hebben zijn er sinds de start van de samenwerking meerdere werknemers met plezier aan het werk gegaan bij Mantel. 

Ook kilometers maken met Mantel?

Ben jij servicegericht, communicatief sterk, positief ingesteld en vind je het leuk om Mantels fietsvrienden op de best mogelijke manier te helpen? Eenvoudig aanmelden voor de speeddate kan via werkenbij.mantel.com/speeddateservicesupport

Mantel

www.mantel.com

Labels

LEES DIT HIERNA

Ebiken met de Fiido C21 Egravel Bike

Over dat licht kunnen we meteen een goed oordeel vellen. Nu is de C21 natuurlijk te groot voor onze…

LEES VERDER

Een kleurengala met Wolf Tooth Waveform, Echo & Spacers

Voor een van onze bikes gaan we dan ook op pad met de Wolf Tooth Waveform pedalen, Echo handvatten…

LEES VERDER

Canyon onthult de nieuwe Grizl:ON, met de honger naar avontuur

Of je nu op zoek bent naar een capabele en boeiende rit door het ruige land of een functioneel…

LEES VERDER