Rabo ATB gewenningstocht Hattem: 28 september 2013

Zaterdag de 28 september is er in Hattem de mogelijkheid om een schitterende ATB gewenningstocht te fietsen. Een door de NTFU gekwalificeerde twee sterrentocht. Toerclub Hattem is op dit moment druk met de voorbereiding van beide tochten.

Deelnemers hebben de keuze uit twee afstanden nl. de 25 km. of de 45 km. Ieder jaar fietsen een paar honderd mensen deze schitterende tocht met een zeer gevarieerd parcours door de bossen rond Hattem. Voor velen een prima begin van een nieuw ATB seizoen. De routes zijn ieder jaar heel goed met pijlen aangegeven. Dit jaar is de start van de tochten bij Opleidingscentrum de Gelderpoort aan de Burgemeester Moslaan 11 in Hattem. Na afloop is hier gelegenheid te douchen en de fiets schoon te spuiten.

De starttijd van de twee tochten is tussen 9.00 uur en 10.30 uur. De kosten zijn 4,00 euro per persoon. NTFU leden krijgen op vertoon van hun pas één euro korting en kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee fietsen. Voor een herinneringsmedaille betalen de deelnemers 2,50 euro. De organisatie wil benadrukken dat deelname geheel op eigen risico geschiedt en dat ze op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld kan worden voor schade opgelopen tijdens de toertocht. Verder benadrukt de organisatie dat het dragen van een valhelm van essentieel belang is voor het waarborgen van de veiligheid.

Voor inlichtingen kunt u terecht bij: Geert Geerlinks 038-4443414, Herman Stukker 038-4443121 of op de website van de club: www.toerclubhattem.nl

Foto Bastien Mensink, Mountainbike.nl

LEES DIT HIERNA

Magura presenteert de MT7 HC3 Special Edition voor een speciale prijs

De MT7 staat bekend om zijn maximale remkracht en stabiliteit op raceniveau. Al is het al jaren de…

LEES VERDER

Canyon lanceert de nieuwe Neuron:ONFly

Canyon's eerste speciale lichtgewicht e-MTB maximaliseert je tijd op de fiets door optimaal gebruik…

LEES VERDER

De nieuwe Fiido AIR Carbon, een Ebike van slecht 13,75 kg

De vraag van deze gebruiker diende als katalysator voor de ontwikkeling van Fiido Air. Deze…

LEES VERDER