21 & 22 september: Mergel Heuvelland 2daagse 2019

De toertochten van de Mergelheuvelland 2-daagse (Mh2d) kenmerken zich door maar één ding: het fietsplezier dat zij elke week in hun omgeving weer ervaren, uitstralen naar de deelnemers! Elk jaar proberen ze de mooiste fietsbelevenissen in enkele spectaculaire routes samen te vatten.

Komend jaar wordt de Mh2d zoals vanouds het derde weekend van september georganiseerd, oftewel op 21 en 22 september 2019.

Fietstochten:
Wij willen je als deelnemer optimaal laten meegenieten van ons mooie landschap en de bourgondische sfeer. Om de overlast voor onze woonomgeving te beperken en deelnemers maximaal te spreiden, fietst men op zaterdag en op zondag in een ander gedeelte van het Limburgse land en de Voerstreek. Daarbij houden we ons aan de regels en overigens terechte eisen die gemeentes ons stellen voor het verkrijgen van de voor ons evenement noodzakelijke vergunningen. Daartoe moeten we aan de routes soms concessies doen, maar dan nog blijft er voldoende over om veel moois te blijven bieden. Ook dit jaar hebben we weer een aantal verrassingen!

De MTB-tochten zijn bekend als sportieve uitdaging van uitzonderlijk niveau. Kenmerkend voor de tochten zijn de verscheidenheid van het ruige en mooie terrein in Zuid Limburg en de Belgische Voerstreek. In goed overleg met Natuur- en Landschapbeheerorganisaties kan op plaatsen gefietst worden die anders niet toegankelijk zijn voor MTB-ers. Tevens zijn op beide dagen de routes geheel verschillend. Ook dit jaar zul je versteld staan van de mogelijkheden die dit unieke landschap te bieden heeft. Laat je wederom verrassen!

Kosten deelname:
De kosten voor deelname aan de Mergelheuvelland 2-Daagse bedragen €15,00 per persoon per dag en €27,50 per persoon voor twee dagen. Net als vorig jaar bieden we ook weer een heerlijk ontbijt aan!

Ben je lid van de NTFU of een buitenlandse fietsersbond? Dan ontvangt je €1,- korting per persoon per ingeschreven dag.

Voor meer info klik je op:
https://www.mh2d.nl/

Om direct naar de inschrijvingen te gaan klik je op:
https://www.mh2d.nl/deelnemen/inschrijven/?utm_source=mailpoet&utm_mediu...

LEES DIT HIERNA

Canyon lanceert de nieuwe Neuron:ONFly

Canyon's eerste speciale lichtgewicht e-MTB maximaliseert je tijd op de fiets door optimaal gebruik…

LEES VERDER

Op pad met de Pirelli Cinturato Gravel H

Bij het uitpakken valt dan ook op waarom het een H band is. Lage blokken en een snel profiel met…

LEES VERDER

Ebiken met de Fiido C21 Egravel Bike

Over dat licht kunnen we meteen een goed oordeel vellen. Nu is de C21 natuurlijk te groot voor onze…

LEES VERDER