Trek RAIL en Supercaliber nu ook in maatwerk programma Project One

Met deze optie hebben toekomstige Trek eigenaren de mogelijkheid om hun fiets aan te passen met enkele van de exclusieve verven die deel uitmaken van het Project One ICON-programma. Dit zijn aangepaste ontwerpen die niet alleen opvallende kleuren bevatten, maar ook rijk zijn aan compositie, diepte en sfeer. Voor een uitgesproken persoonlijkheid.

Project One
De Trek Rail via Project One

Veel fietsers zijn continu bezig om hun mountainbike te tunen. Vaak zijn ze op zoek naar een upgrade of het nog unieker maken van de mountainbike. Met Project One bouw je je eigen droomfiets door zelf je afmontage en je favoriete design te kiezen. Het Trek Project One programma wordt nu nog interessanter met de toevoeging van twee nieuwe modellen, de Trek RAIL en Supercaliber. Andere modellen die reeds compatibel zijn met het programma, zijn MTB's zoals de Trek Slash, Trek Top Fuel en Trek Fuel EX.

SuperCaliber Cosmos

De Rail, een nieuwe grensverleggende 29er E-MTB wordt toegevoegd aan het Project One programma. Je kunt nu de elektrische Rail mountainbike zelf samenstellen met gave ICON kleuren, zoals bijvoorbeeld Cosmos, Black Gold of Prismatic Pearl.

Rail Refliptive

Dat is nog niet alles! Ook voegt Trek de Supercaliber toe aan het Project One arsenaal! De Supercaliber is een baanbrekende cross-country mountainbike die snel, licht en soepel door ruig terrein knalt! De Supercaliber is beschikbaar in alle ICON-kleuren, zoals Solid Logo en Full Fade. Daarnaast kun je kiezen voor een glans of matte afwerking. Naast de kleuren zijn ook de volledige groep en onderdelen specificaties beschikbaar voor de Supercaliber..

Zelf samen te stellen modellen:

Rail 9.7
Rail 9.8 GX
Rail 9.8 XT
Rail 9.9 XX1 AXS
Rail 9.9 XTR
Supercaliber 9.9 AXS
Supercaliber 9.9 XX1
Supercaliber 9.9 XTR
Supercaliber 9.8 GX
Supercaliber 9.8 XT

Meer weten: https://www.trekbikes.com/nl/nl_NL/project-one-icon/mountain/

Labels

LEES DIT HIERNA

Nieuwe Fidlock 590 magnetische bidon

De nieuwe TWIST-bidon 590 wordt geleverd in een nieuw design en met een verbeterde…

LEES VERDER

Rondjes draaien met de Spinergy GX gravel wielen

Om meteen even stil te staan bij de spaken. Dit zijn Spinergy's gepatenteerde PBO Power spaken.…

LEES VERDER

Mariske Strauss herstellende van Covid-19

Mariske Strauss, Team Rider (Zuid-Afrika): "De president van Zuid-Afrika heeft alle Zuid-Afrikanen…

LEES VERDER