Trek RAIL en Supercaliber nu ook in maatwerk programma Project One

Met deze optie hebben toekomstige Trek eigenaren de mogelijkheid om hun fiets aan te passen met enkele van de exclusieve verven die deel uitmaken van het Project One ICON-programma. Dit zijn aangepaste ontwerpen die niet alleen opvallende kleuren bevatten, maar ook rijk zijn aan compositie, diepte en sfeer. Voor een uitgesproken persoonlijkheid.

Project One
De Trek Rail via Project One

Veel fietsers zijn continu bezig om hun mountainbike te tunen. Vaak zijn ze op zoek naar een upgrade of het nog unieker maken van de mountainbike. Met Project One bouw je je eigen droomfiets door zelf je afmontage en je favoriete design te kiezen. Het Trek Project One programma wordt nu nog interessanter met de toevoeging van twee nieuwe modellen, de Trek RAIL en Supercaliber. Andere modellen die reeds compatibel zijn met het programma, zijn MTB's zoals de Trek Slash, Trek Top Fuel en Trek Fuel EX.

SuperCaliber Cosmos

De Rail, een nieuwe grensverleggende 29er E-MTB wordt toegevoegd aan het Project One programma. Je kunt nu de elektrische Rail mountainbike zelf samenstellen met gave ICON kleuren, zoals bijvoorbeeld Cosmos, Black Gold of Prismatic Pearl.

Rail Refliptive

Dat is nog niet alles! Ook voegt Trek de Supercaliber toe aan het Project One arsenaal! De Supercaliber is een baanbrekende cross-country mountainbike die snel, licht en soepel door ruig terrein knalt! De Supercaliber is beschikbaar in alle ICON-kleuren, zoals Solid Logo en Full Fade. Daarnaast kun je kiezen voor een glans of matte afwerking. Naast de kleuren zijn ook de volledige groep en onderdelen specificaties beschikbaar voor de Supercaliber..

Zelf samen te stellen modellen:

Rail 9.7
Rail 9.8 GX
Rail 9.8 XT
Rail 9.9 XX1 AXS
Rail 9.9 XTR
Supercaliber 9.9 AXS
Supercaliber 9.9 XX1
Supercaliber 9.9 XTR
Supercaliber 9.8 GX
Supercaliber 9.8 XT

Meer weten: https://www.trekbikes.com/nl/nl_NL/project-one-icon/mountain/

Labels

LEES DIT HIERNA

Elan introduceert eigen hoogwaardige MTB wielen

Elan (de importeur van onder andere Rohloff) bouwt al jarenlang hoogwaardige wielen -uiteenlopend…

LEES VERDER

De RAAW Madonna V2 – Verbeterd en sneller

"Sinds de lancering van het eerste model hebben we het voorrecht gehad om veel rijders persoonlijk…

LEES VERDER

Zware handblessure voor BMX-er Twan van Gendt

‘Een enorme tegenslag’, aldus de 27-jarige Brabander. ‘Ik ben momenteel in bloedvorm, was klaar…

LEES VERDER