Een nieuwe start voor MTB route Zeewolde

In het prachtige bos van Zeewolde ligt een mountainbikeroute met een lengte van 17,2 km waar menig mountainbiker met plezier gebruik van maakt.

MTB route Zeewolde
Mountainbike route zeewolde

Niet alleen zijn er regelmatig Zeewoldenaren op dit pad te vinden maar ook enthousiaste fietsers uit de rest van het land, die bijvoorbeeld verblijven op de nabijgelegen recreatieparken. Zeker in deze tijd waarin bewegen nog belangrijker is en individueel sporten de voorkeur heeft. 

Om de route veilig te houden voor zowel beginnende rijders als de enthousiaste sportieveling is goed en structureel onderhoud van essentieel belang. Begin dit jaar is er een stichting opgericht die de route onderhoudt en fungeert als aanspreekpunt voor Staatsbosbeheer (eigenaar van de grond), gemeente en andere partijen.

Zeewolde

Daarnaast is er hard gewerkt aan een nieuwe website, het platform waarop alle betrokken partijen worden geïnformeerd over mountainbiken in Zeewolde, en aanvullend is er een Instagram account gecreëerd en is de Facebookpagina in een nieuw jasje gestoken. 

De resultaten van de inspanningen van de trailcrew en andere vrijwilligers zijn overduidelijk. Berijders zijn positief verrast en laten mooie reacties achter op mtbroutes.nl. Kom je ook snel een kijkje nemen op mtbzeewolde.nl

LEES DIT HIERNA

"One bike, any trail."De nieuwe Canyon Spectral 29

Dus, wat is er nieuw? Bijna alles. En ‘bijna' is hier een sleutelwoord. De Spectral 29 CF heeft…

LEES VERDER

MTB-routes in Ede, Otterlo en Lunteren vernieuwd

De Edese MTB-routes gaan door afwisselende landschappen en bieden volop variatie. In de…

LEES VERDER

Vastgeklikt met de SKS Monkey Bottle

Maar wat valt er nu eigenlijk te vertellen over een bidonhouder? Als eerste is de Monkey Bottle…

LEES VERDER