Mariske Strauss herstellende van Covid-19

De Zuid-Afrikaanse renner Mariske Strauss van het CST PostNL Bafang Mountainbike Racing Team is herstellende van Covid-19.

Mariske Strauss

Mariske Strauss, Team Rider (Zuid-Afrika): "De president van Zuid-Afrika heeft alle Zuid-Afrikanen die vanaf 15 februari naar het buitenland zijn gegaan, gevraagd om te testen op Covid-19. Aangezien ik naar de Andalusië Bike Race ben gereisd, die plaatsvond van 25 tot 29 februari, werd ik natuurlijk ook gevraagd om te testen. Na een paar dagen na de test voelde ik me een beetje grieperig en ziek. En ja, uiteindelijk ben ik positief getest op het Corona virus. Met de genade van God heb ik echt milde symptomen gehad, dus heel gelukkig en gezegend met dat. Ik heb de sociale afstand bewaard, me gehouden aan alle richtlijnen die ons sowieso werden gegeven, achting en dankzij het feit dat mijn ouders en broer negatief testen op het virus, dus dat is goed. Ik heb veel rust genomen, gezond gegeten en me met positieve dingen omringd. Berichten van mijn familie, vrienden en ja, met het virtuele diner van vorige week heeft mijn team me zo geholpen om hier overheen te komen. Ik voel me nu prima."

Mariske wilde dit nieuws met al haar volgers delen, vooral met haar Zuid-Afrikaanse volgers om hen te motiveren binnen te blijven. Zuid-Afrika is op dit moment in zijn 5e dag van een 21-daagse lockdown. Ze zegt: "Dit is een echte zaak, het is hier, het is een echte kwestie waar we mee te maken hebben, en we houden ons aan de richtlijnen die onze president en de professionals uit de gezondheidszorg aan u hebben gegeven. Ze weten waar ze het over hebben. Samen kunnen we dit stoppen. ”

Bart Brentjens, Team Manager:

"We zijn blij dat Mariske slechts milde symptomen had en ze zich nu goed voelt. De gezondheid van onze renners en medewerkers is voor ons team prioriteit nummer één.
De situatie wereldwijd is op dit moment ongewoon en onzeker. Ook voor onze ploeg, onze renners en onze staf. We doen wat we kunnen om anderen en onszelf te beschermen tegen Covid-19 en om onze renners en staf gemotiveerd en gezond te houden

We proberen onze volgers te stimuleren om voor hun gezondheid te zorgen, zowel mentaal als fysiek. Om hen te stimuleren en te motiveren om een gezonde levensstijl te behouden, binnen de richtlijnen van de overheid. Laten we hopen dat deze wereldwijde crisis snel onder controle is. Zoals Mariske al zei: Samen kunnen we dit stoppen!"

LEES DIT HIERNA

Enduro rijden met de 7idp Sam Hill knee & elbow pads

7ipd Sam Hill pads: De 7idp Sam Hill kniebeschermers zijn samen met, hoe raad je het, Sam Hill…

LEES VERDER

Nederlandse MTB-selectie voor Tokyo bekend

De vier geselecteerde renners voldeden als enige Nederlandse MTB’ers aan de gestelde voorwaarden.…

LEES VERDER

Trails rijden met Fist Gloves

Fist Gloves zijn ontwikkeld voor trails rijdens, bmx, motorcross en zoals ze het noemen Gripping…

LEES VERDER