Magura Raceline remmen terug in beperkte oplage

Of je nu je MTB helden wilt imiteren, een hunkering hebt naar de vroege jaren '90, of gewoon de aandacht wilt vestigen op je zeer goede remmen, dit is je kans.

Magura MT8 en MT7
Magura MT7 en MT8 Raceline

Magura Raceline-editie remmen zullen opnieuw in beperkte oplage beschikbaar worden gesteld, nadat ze grotendeels voorbehouden waren aan gesponsorde atleten.

De Magura Raceline-serie werd voor het eerst bekend tijdens de allereerste Olympische mountainbikewedstrijd in Atlanta in 1996, gereden door winnaar Bart Brentjens en maakte toen deel uit van de HS33-serie.

Magura Bart Brentjens

Vandaag de dag zijn de remmen vaker te vinden op de fietsen van downhill kampioenen Loic Bruni en Danny Hart of cross country atleten zoals Elisabeth Brandau en Yana Belomoina.

Anne Tauber

De speciale editie MT8 en MT7 Raceline remmen zijn vanaf nu beschikbaar. Het merk biedt de gelimiteerde oplage gele remmen aan via de Magura Pro Shop dealers op een click & collect basis. Klanten kunnen de artikelen afhalen en betalen bij de dealer van hun keuze, na eerst een bestelling te hebben geplaatst op magura-cc.com

De twee varianten van de beschikbare speciale editie remmen, die gratis naar de klant worden verzonden, zijn de volgende:

MT8 RACELINE

MT8 RACELINE

Perfect voor crosscountry- en marathonwedstrijden: superlicht dankzij de Carbotecture SL-behuizing en een optimaal remgevoel dankzij het ergonomische 1-vinger HC Carbon hendelblad.

 

BRAKE MASTER Carbotecture SL
LEVER BLADE 1-finger HC Carbon
PISTONS 2
DESIGN raceline yellow
WEIGHT 195 g
RRP 599,80 €
(brake set excl. rotors & adapters)

MT7 RACELINE

Het duidelijk gedefinieerde aangrijpingspunt en de maximale remkracht maken dit de eerste keuze voor gravity rijders. Het 1-Finger HC hendelblad moduleert de enorme remkracht naar behoefte.

MT7 RACELINE

LEVER BLADE 1-finger HC
PISTONS 4
DESIGN raceline yellow
WEIGHT 255 g
RRP 479,80 €
(brake set excl. rotors & adapters)

Labels

LEES DIT HIERNA

Canyon lanceert de nieuwe Neuron:ONFly

Canyon's eerste speciale lichtgewicht e-MTB maximaliseert je tijd op de fiets door optimaal gebruik…

LEES VERDER

Op pad met de Pirelli Cinturato Gravel H

Bij het uitpakken valt dan ook op waarom het een H band is. Lage blokken en een snel profiel met…

LEES VERDER

Ebiken met de Fiido C21 Egravel Bike

Over dat licht kunnen we meteen een goed oordeel vellen. Nu is de C21 natuurlijk te groot voor onze…

LEES VERDER