Spinergy lanceert de splinternieuwe "MTX" wielen

Met trots presenteert Spinergy (bekend van de nylon/PBO spaken) de nieuwe MTX mountainbike lijn en nieuwe MTXe E-Bike specifieke wielset. Compleet nieuw ontwikkeld en klaar voor de ruigste trais en nieuwe generatie E-Bikes.

spinergy

Spinergy en mountainbike wielen klinkt niet eens zo heel gek. Vooral niet sinds ze al jaren motorcross wielen maken. Veel van de techniek voor de mountainbikewielen komt dan ook uit deze richting.

Spinergy heeft een hoge reputatie als producent van geavanceerde mountainbikewielen. Historisch gezien, hebben de wielen altijd uitgeblonken. Van de iconische Rev-X-rots, via de originele Spox-modellen welke voor meerdere NORBA Nationale overwinningen zorgden door wijlen Steve Larson.
spinergy
Enkele van de eerste echte "Freeride" wielen werden gebruikt door Wade Simmons en de rest van de Rocky Mountain Froriders. Nu, met behulp van de gepatenteerde PBO spaaktechnologie, speciaal gebouwde carbon velgen en de nieuwe 44 serie naaf technologie, introduceren ze met trots de volgende generatie MTB wielen. spinergy

De volgende drie modellen zijn beschikbaar:
MTX 24, MTX 30 en MTXe. De 24 en 30 staan voor de interne breedte van de velgen. De MTX 24 is er alleen in 29" variant. De MTX 30 en MTXe zijn er beide in 29" en 27,5".

Voor meer informatie klik je op:
https://www.spinergy.com/content/bicycle/mtx-e?utm_source=Media&utm_medium=email&utm_campaign=mtxe_launch

spinergyspinergy

 

LEES DIT HIERNA

Op pad met de Pirelli Cinturato Gravel H

Bij het uitpakken valt dan ook op waarom het een H band is. Lage blokken en een snel profiel met…

LEES VERDER

Ebiken met de Fiido C21 Egravel Bike

Over dat licht kunnen we meteen een goed oordeel vellen. Nu is de C21 natuurlijk te groot voor onze…

LEES VERDER

Een kleurengala met Wolf Tooth Waveform, Echo & Spacers

Voor een van onze bikes gaan we dan ook op pad met de Wolf Tooth Waveform pedalen, Echo handvatten…

LEES VERDER