Geen klik- of platformpedalen maar magnetische pedalen van Magped

Enduro, All Mountain en zelfs sommige XC rijders met een voorkeur aan platformpedalen hebben zo nu en dan toch het gevoel even los te komen van de pedalen. Ze willen wel vast zitten maar niet ingeklikt. Magped introduceerd magnetische pedalen. Een platformpedaal met 150 Nm kleefkracht. Genoeg om je bike niet te verliezen maar snel los bij een valpartij of een voetje aan de grond.

De innovatieve en gepatenteerde magped magnetische pedalen is wat veel recensenten "een game changer" noemen voor mountainbikers en e-bikers en een veiliger en efficiënter rijplezier bieden. De magnetische pedalen zijn ontworpen om de rijder meer grip en trekkracht te geven dan flats - zonder bang te zijn om tijdens een val vast te zitten.

Omdat e-bikes de toegang tot moeilijkere routes voor minder ervaren rijders openen, helpt magped die avonturiers hun grenzen veiliger te verleggen. Wessiack en Himmler zijn met name trots dat ondanks de ruim 10.000 magpedes die vandaag op de markt zijn, ze nog geen enkele melding hebben ontvangen van verwondingen of problemen met het loslaten van het pedaal.
Het is eigenlijk het tegenovergestelde - ze hebben verzoeken gehad van de meer veeleisende downhill en enduro bikers voor nog sterker magped-pedalen.Als reactie daarop heeft magped hard gewerkt om een ​​gloednieuw, robuust "Enduro" downhill pedaal te ontwikkelen met een CNC gefreesd pedaal met magneten aan beide zijden en verstelbare prestatie pinnen.

Constante innovatie en het leveren aan de behoeften van hun klanten is de sleutel tot het succes van magped en ze ontwikkelen ook een superlichte CNC gefreesde uitvoering met een titanium spindel als een high-end alternatief voor hun huidige magped "Sport" -model.

2019 wordt weer een enorm jaar en het bedrijf concentreert zich ook op ontwerpen voor een geheel nieuwe racefietsmagie, die dezelfde voordelen biedt als de huidige modellen in combinatie met een slank ontwerp van het wegpedaal en compatibiliteit met racefietsschoenen. Hun grootste uitdaging in dit proces is om het schoenenplaatsysteem aan te passen aan het nieuwe pedaalontwerp.
"We zijn nauwgezet in ons proces om een ​​volledig ontwikkeld en getest product te hebben voordat we op de markt komen. Dit kan enige tijd duren, maar een brede veldtest met een paar honderd paar moet realistisch zijn voor 2019 ", zegt Himmler.

Wessiack en Himmler zijn gepassioneerd over hun bedrijf. Hun energie en enthousiasme is besmettelijk omdat ze verhalen delen over online bestellingen van over de hele wereld

De adviesprijs van de Magped pedalen bedraagt € 82,50 

Voor meer informatie klik je op:
https://www.magped.com/?lang=en

LEES DIT HIERNA

Canyon lanceert de nieuwe Neuron:ONFly

Canyon's eerste speciale lichtgewicht e-MTB maximaliseert je tijd op de fiets door optimaal gebruik…

LEES VERDER

Op pad met de Pirelli Cinturato Gravel H

Bij het uitpakken valt dan ook op waarom het een H band is. Lage blokken en een snel profiel met…

LEES VERDER

Ebiken met de Fiido C21 Egravel Bike

Over dat licht kunnen we meteen een goed oordeel vellen. Nu is de C21 natuurlijk te groot voor onze…

LEES VERDER