Langeveld wint Flexwinkel Beachrace onder barre omstandigheden

Waar de meeste mensen vandaag besloten om binnen te blijven stonden er in Noordwijk bijna 600 man aan de start voor een race over het strand naar Zandvoort. Een erg sterk deelnemersveld ging vandaag de strijd met de elementen aan tijdens De Flexwinkel MTB Beachrace Noordwijk.

 Heel veel wind en regen maakte de race loodzwaar! De race loopt van Noordwijk naar Zandvoort, waar de renners om het Circuit Zandvoort rijden, om vervolgens weer terug te rijden over het strand naar Noordwijk.

Tot aan Zandvoort bleef een grote groep met sterke renners bij elkaar waaronder Laurens ten Dam, Sebastian Langeveld, Thijs Zonneveld, Ramon Sinkeldam en Jasper Ockeloen. In de duinen rond het Circuit waren het Jordy Buskermolen, Sebastian Langeveld, Jasper Ockeloen en Ivar Slik die wisten te ontsnappen aan een grote groep achtervolgers.

Uiteindelijke schreef Langeveld de wedstrijd op zijn naam voor Jordy buskermolen (2e) en Ivar Slik (3e). Bij de dames wist Pauliena Rooijakkers in de slot fase weg te rijden bij Tessa Neefjes. Susan Visscher eindigde als derde.

Op 10 februari staat de finale van de KNWU Strandrace competitie nog op het programma. Deze race zal georganiseerd worden in Renesse, Zeeland.

Voor meer informatie klik je op:
http://www.mtbbeachrace.nl/

LEES DIT HIERNA

Canyon lanceert de nieuwe Neuron:ONFly

Canyon's eerste speciale lichtgewicht e-MTB maximaliseert je tijd op de fiets door optimaal gebruik…

LEES VERDER

Op pad met de Pirelli Cinturato Gravel H

Bij het uitpakken valt dan ook op waarom het een H band is. Lage blokken en een snel profiel met…

LEES VERDER

Ebiken met de Fiido C21 Egravel Bike

Over dat licht kunnen we meteen een goed oordeel vellen. Nu is de C21 natuurlijk te groot voor onze…

LEES VERDER