Komoot introduceert unieke verzekeringspolis voor Premium-leden

Na de succesvolle lancering van komoot Premium, een abonnement vol features voor iedereen in de komoot-community die op zijn avonturen nog een stap verder wil gaan, introduceert komoot nu Premium Insurance.

Premium Insurance is een unieke verzekeringspolis voor leden met een Premium-abonnement en is beschikbaar voor gebruikers in Nederland, België en Frankrijk. De Premium Insurance wordt aangeboden in samenwerking met internationale verzekeraar AXA Assistance. De uitgebreide verzekeringspolis voor schade en noodgevallen sluit perfect aan op avonturiers en hun materiaal.

Alle bestaande Premium leden kunnen zonder extra kosten gebruik maken van deze verzekering.
komoot
Premium Insurance biedt 24 uur per dag telefonische assistentie, dekking voor schade en diefstal, fietsreparaties onderweg, noodgedwongen overnachtingskosten, vervangende fietsen, ophaalservice langs de weg, werelddekking voor opsporing en redding en vervoer naar huis bij ongelukken in het buitenland. 

Deze dekking is nu beschikbaar voor Premium-leden in Nederland, België en Frankrijk. Gebruikers met het komoot Premium-abonnement in andere landen ontvangen de dekking automatisch wanneer deze in hun land beschikbaar komt.

Komoot Premium 
Komoot Premium bestaat uit zes kernfuncties en is beschikbaar in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk. Het Premium-abonnement kost €4,99 per maand of €59,99 per jaar. Komoot verbetert continu en blijft inspelen op de wensen van de community. Dat betekent dat komoot steeds beter wordt en doorlopend nieuwe functies worden toegevoegd.
komoot
Nieuwe en bestaande komoot-gebruikers kunnen zich aanmelden voor komoot Premium op:
https://www.komoot.nl/premium/success

Meer informatie over Premium Insurance van komoot is te vinden op:
https://www.komoot.nl/premium/insurance

Over komoot
Mensen in staat stellen om betere outdoorervaringen te beleven: dat is de missie van komoot. Het bedrijf geeft fietsers, mountainbikers en hikers de beste hulpmiddelen om, waar ze ook zijn, routes te plannen en te navigeren. Voor avonturiers die nog een stap verder willen gaan, meer willen ontdekken en de grenzen van hun comfortzone willen opzoeken is er komoot Premium.
komoot
Dit product werd in september 2019 geïntroduceerd en is gemaakt met de wensen van de meest avontuurlijke komoot-gebruikers in het achterhoofd. Premium levert hen alle tools die ze nodig hebben om perfect voorbereid van een fantastische outdoorervaring te genieten, te voet of op de fiets.

LEES DIT HIERNA

Canyon onthult de nieuwe Grizl:ON, met de honger naar avontuur

Of je nu op zoek bent naar een capabele en boeiende rit door het ruige land of een functioneel…

LEES VERDER

Leenders Fietsen in Hengelo opent met totaal vernieuwd concept

Meer dan een winkel, een ervaring Het bekende Experience Center aan de Pasmaatweg heeft een…

LEES VERDER

Op pad met de Mokwheel Basalt

Zodra de doos op de redactie binnenkomt valt weer op hoe gewichtig deze zijn en dat je niet even…

LEES VERDER