NK MTB Beachrace Den Haag 2022

Op zondag 6 februari zal het strand van Scheveningen het decor van het NK MTB Beachrace vormen. Deze wielerdiscipline, die in de winter populair is bij zowel wegwielrenners als mountainbikers, is de laatste jaren steeds populairder geworden.

Coen Vermeltfoort, Ivar Slik en Lars Boomstrandracen

Veel sporters uit diverse takken van sport zijn in de winter op het strand in actie tijdens deze spectaculaire wielerdiscipline.  Sinds 2013 is deze tak van sport door de KNWU uitgeroepen tot officiële discipline binnen de wielersport.

De wedstrijd zal starten naast het Noordelijk havenhoofd op het strand. De renners rijden naar Katwijk en zullen daar keren in de duinen om vervolgens weer terug naar Scheveningen te rijden. Deze ronde wordt twee maal gereden. De winnaars zullen worden gehuldigd in de Rood wit blauwe trui.

Bij zowel de heren als bij de dames wordt er om de nationale titel gestreden. Ivar Slik en Natalie van Gogh zijn de huidige Nationaal Kampioenen. Naast de officiële wedstrijd voor de elite krijgen ook renners zonder licentie de kans om aan deze wedstrijd deel te nemen. Na de start van de wedstrijdrijders zal er een start zijn waar iedereen aan mee kan doen.

Inschrijven kan nog via de website www.mtbbeachrace.nl.

Labels

LEES DIT HIERNA

Canyon lanceert de nieuwe Neuron:ONFly

Canyon's eerste speciale lichtgewicht e-MTB maximaliseert je tijd op de fiets door optimaal gebruik…

LEES VERDER

Op pad met de Pirelli Cinturato Gravel H

Bij het uitpakken valt dan ook op waarom het een H band is. Lage blokken en een snel profiel met…

LEES VERDER

Ebiken met de Fiido C21 Egravel Bike

Over dat licht kunnen we meteen een goed oordeel vellen. Nu is de C21 natuurlijk te groot voor onze…

LEES VERDER