4- 5- & 6 December, Challenge A Pro! Zwift & Wahoo

De winter nadert nu echt snel en buiten rijden in de avonduren kan wel een onaantrekkelijk zijn. Een aantal bikers kiezen er rond deze tijd voor om binnen te gaan rijden of te kijken naar de mogelijkheden die er zijn om virtueel te gaan trainen. 

Speciaal voor deze mensen organiseren Zwift en Wahoo de ‘Challenge a Pro!’ Zwift on tour. Beginners kunnen een Wahoo setup uitproberen en iedereen die durft kan een prof renner uitdagen om kans te maken op een nieuw Wahoo KICKR power trainer.

De tour start op 4 december in Luxemburg bij Andy Schleck Cycles en gaat via Antwerpen een dag later bij Amici di Bici en eindigt op 6 december in Amsterdam bij Maats.

Amsterdam:
We dagen je uit om een ​​pro te verslaan! Een massa profs zal voor de avond meedoen, denk je dat je ze kunt verslaan? Zelfs als je dat niet doet, loop je misschien nog weg met een gloednieuwe Wahoo KICKR-krachttrainer.
Kom op 6 december naar Maats Cycling Culture om te feesten met de Zwift Community en lokale Wahooligans! Je hebt de kans om het tempo te bepalen in ons Zwift-competitiesegment, of waarom ga je niet gewoon op pad en geniet je van de vibes.
In de nacht kun je genieten van gratis bier en eten, plus deuntjes van de DJ, want we brengen een uitzonderlijke nacht vol plezier naar de fietsgemeenschap van Amsterdam.

We hebben 3 Zwift-stations met Wahoo KICKR Smart Trainers voor een leuke KOM / QOM-wedstrijd - race met je vrienden, je team en andere fietsers naar een gloednieuw KOM. Denk je dat je snel bent? Als dat zo is, zorgen we ervoor dat je niet met lege handen vertrekt...
We hebben ook een Experience-station opgezet om dingen uit de buurt van de hitte van de concurrentie te proberen.
Neem vrienden mee, ontmoet de Zwift- en Wahoo-teams samen met een aantal zeer speciale gasten. We hebben de fietsen en een brede selectie pedalen - breng gewoon je schoenen mee en dit zal een nacht om nooit te vergeten zijn!

Voor meer informatie over Luxemburg klik je op:
https://www.facebook.com/events/183662599223095/

Voor meer informatie over Antwerpen klik je op:
https://www.facebook.com/events/346114289289607/

Voor meer informatie over Amsterdam klik je op:
https://www.facebook.com/events/256754155024029/

Voor meer informatie over de Wahoo Kickr trainers klik je op:
https://www.dedigitalesporter.nl/

LEES DIT HIERNA

Canyon lanceert de nieuwe Neuron:ONFly

Canyon's eerste speciale lichtgewicht e-MTB maximaliseert je tijd op de fiets door optimaal gebruik…

LEES VERDER

Op pad met de Pirelli Cinturato Gravel H

Bij het uitpakken valt dan ook op waarom het een H band is. Lage blokken en een snel profiel met…

LEES VERDER

Ebiken met de Fiido C21 Egravel Bike

Over dat licht kunnen we meteen een goed oordeel vellen. Nu is de C21 natuurlijk te groot voor onze…

LEES VERDER