Terug naar de kern met de Rapha Core Collectie

De nieuwe core range bij Rapha is dit jaar gevarieerder dan ooit. Comfort en performance staat bij de core lijn voorop en ze zijn blij een aantal belangrijke producten hieraan toe te voegen.

Zakken op de zijkant van de been zijn met de lancering van de Rapha Explore Cargo Bibs in korte tijd algauw onmisbaar geworden. Gedragen door avonturiers op bijvoorbeeld ultra-endurance ritten zoals de Silk Road Mountain Race en alom geprezen voor de handigheid van meer toegankelijke zakken. In 2019 is hetzelfde principe toegepast op de Core bibs van Rapha en daarmee voegen we de core cargo bibs toe aan de range. Met deze toevoeging bieden we een bibs aan die excelleert op elke rit, voor elke fietser. 

De shorts, beschikbaar voor mannen en vrouwen, hebben dezelfde mooie zijzakken als de bekende Explore broek, wat je de vrijheid geeft om deze te combineren met wat voor top dan ook. Of dit nu een fiets jersey is, of gewoon een T-shirt. 
De stof van de bibs biedt ondersteuning en comfort voor de lange ritten. De naden om de middel zijn gereduceerd voor een optimale pasvorm en extra comfort. 

De leg gripper houdt de shorts mooi op zijn plaats. Maar misschien nog wel het belangrijkste is dat de uitgebreid geteste classic chamois pad in de mannenversie is verwerkt, en de vrouwenversie is uitgerust met de gloednieuwe classic chamois voor optimaal omfort. 

Daarnaast heeft ook de core jersey een frisse nieuwe look met mooie schouderpasvorm, geupdate zakken en vier mooie kleuren. 
De jersey is al beschikbaar vanaf 70 euro, in vier kleuren, en is er nu zelfs ook voor kinderen. 

Voor meer informatie klik je op:
https://www.rapha.cc/de/en/collections/core/category/corecollection

LEES DIT HIERNA

Canyon lanceert de nieuwe Neuron:ONFly

Canyon's eerste speciale lichtgewicht e-MTB maximaliseert je tijd op de fiets door optimaal gebruik…

LEES VERDER

Op pad met de Pirelli Cinturato Gravel H

Bij het uitpakken valt dan ook op waarom het een H band is. Lage blokken en een snel profiel met…

LEES VERDER

Ebiken met de Fiido C21 Egravel Bike

Over dat licht kunnen we meteen een goed oordeel vellen. Nu is de C21 natuurlijk te groot voor onze…

LEES VERDER